19Septiembre
16 FCP 1era vs Olesa B.jpg

Pàdel. Els dos equips Subaru federats amb flamant indumentària, van fer una de cal i l’altre d’arena.

Tot semblava indicar que aquest groc canari seria talismà, però ho va ser a mitges... amb aquest color no ens perderem segur...
Victòria del primer equip 1-2 davant l’Olesa B i derrota del segon equip enfront l’Indoor Pàdel Bages per 0-3.
El primer equip va dominar a domicili gràcies a les victòries de Isidre Marimon/Marc Corcelles per un doble 6-3, Mito Campins / Lluis Fernàndez per 6-1, 6-4, però derrota de Josep Llorach/Quim Aribau 6-4, 3-6, 6-2.
El segon equip no va tenir opcions amb l’Indoor Bages i David Sanuy/Pep Ferrer van caure en dos sets davant Abraham Alonso/Damià Curtichs, Àngel Solé/Joan Llorach també van cedir 3-6, 1-6 amb Jordi Masfret/Aitor Tena i finalment en el partit més igualat, els germans Homs, Jordi i Agustí també van caure per 5-7, 2-6 amb Gerard Masfred/Ricard Vilanova.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.