31Mayo
18700287_691212054399033_7454620644272219307_n.png

Esquaix. Els millors jugadors del món a barcelona de la mà de BGS. clicka per detalls

Segurament us soni BGS, tranquil que no és cap marca de cotxes...per si de cas et fem memòria...

BGS és una acadèmia super-especialitzada en esquaix i a Barcelona!!!. Alguns dels millors jugadors estatals, més alguns vinguts de fora, hi entrenen regularment. Sota la batuta de Victor Montserrat, aquesta acadèmia cada dia te més renom internacional. 

Doncs resulta que a finals de juny visitarà la ciutat comtal, Sara Jane Perry número 7 del ránquing mundial (29 juny-2 juliol) i agafa’t be que ara ve el més bo: 14-16 de juliol ens visitarà el 3 cops campió del món, l’anglès  Nick Mathew i poc més tard 27 i 28 de juliol, un tal Karim Abdel Gawad, actual campió del món i 2 del ránquing mundial. 

Per cert, el Karim jugarà un partit d’exhibició amb el Bernat sempre i quan el nostre jove jugador estigui plenament recuperat de la seva lesió de genoll. Tots 3 lideraran els campus d’estiu BGS de Bcn i que en pocs anys s’han situat com a campus de referencia mundial. Gran feina aquests de BGS!!!!

Per cert, ja us informarem en detall dels partits o altres dades d'interès.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.