08Febrero
27709672_1750381531686093_5782327483295699560_o.jpg

Pàdel. Patinada a Salou

Ahir tocava desplaçament per terres del sud per entrar en disputa d’un dels grans.

Si be és cert que el fred va apretar de valent ahir a la Costa Daurada, no creiem que fes el suficient per fer una patinada tant descomunal com inesperada.

I és que el fiasco d’ahir portarà cua i un degoteig de tinta sobretot dels mitjans desplaçats per l’esdeveniment.

Així doncs, el primer equip Subaru és va desplaçar al Tenis Salou per jugar la 1a ronda del quadres del campionat de Catalunya de 5a categoria.

L’únic bo de tot plegat es que l’enfrontament amb el Indoor Torredembarra va començar molt puntual... La cosa va començar coixa, ja que el Roger i el Nantes van caure per la via ràpida en dos sets. El Carlos i el Josep van empatar de forma convincent i deixant la torrada a l’Albert i l’Isidre que també van resoldre en dos renyits sets. Arribat aquest punt, debacle total amb la derrota del Mito i el Ramón en un partit bastant discret i també davallada inesperada de la parella franquícia Marc/Peke. Resumint... amb la cua entre cames, cap a Tarragona a sopar i just entrar a la plaça de la Font, l’equip és va començar a refer dominant de forma clara el sopar, les birres i la “boite”, farcida de panxitos. Total, arribada a altes hores i avui migdiada assegurada.

Però, el que cap mitja de comunicació desplaçat per la ocasió encara es pregunta, és perquè algun dels jugadors convocats va estar a la banqueta enlloc d’estar a la central del Tenis Salou.

Es de suposar que el Txingurri donarà avui les oportunes explicacions en la roda de premsa que tindrà lloc a les 12:00 en les mateixes oficines del club.

S’acosten moment difícils per l’equip Subaru.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.