27Febrero
18 PadelCat Fem 4rta Esquaix - Indoor Gavà.jpg

Lliga femenina PàdelCat. L'equip de 3a cau amb el Pàdel Cervelló 1-2 i el de 4a amb Indoor Gavà 0-3

PadelCat 3a Femení 

Derrota per 1-2 a casa vs Pàdel Cervelló. Gran puntet assolit per la parella 3 en una Lliga amb molt de nivell.

Sònia Diaz/Irene Gil van caure en dos set davant Marta i Cristina Paco, Rosa Mas/Mar Piqué van sumar un gran punt guanyant 6-3, 7-5 a Manoli Coronado/Alejandra Rodríguez però finalment el partit decisiu es va decantar per les de Cervelló ja Joana Dalmases Imma Llopart no van poder sumar caient en dos sets davant Aina Tost/Susanna Carbonell.

PadelCat 4a Femení 

Les noies Subaru de 4a segueixen amb el seu rodatge. Encara que amb una derrota per 0-3 a casa davant l’Indoor Gavà. Costa jugar en una categoria que suposadament es d’iniciació i alguns equips sembla que no ho tenen clar.

Rocío Estrella/Elia Barco van caure en dos sets davant Mercè Colom/Carolina Boix, Mònica Balcells/Gemma Basols van tenir la mateixa sort caient amb Montse Carvajales/Mercè Pont i finalment Lyz Miró/Jud Tarazaga també van caure en dos enfront Cristina Aurin/Marian Carcel

 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.