26Febrero
19 PadelCat 3a  Espadel.jpg

Lliga PàdelCat femenina. Victòria a 3a i derrota a 4a

PàdelCat 3a femenina. 
Estan arribant els resultats!! Gran victòria del tercer equip Subaru femení per 3-0 a casa contra el Espadel. Després de tres jornades, i amb aquest resultat ens situarem a la part alta de la classificació.
Rosa Mas/Trini Pacheco van dominar amb autoritat 6-0, 6-3 a Neus Jiménez/Sandra Motos, Imma Llopart/Carme Expósito van sumar el segon guanyant 6-4, 3-6, 6-1 i finalment Encarna Delgado/Joanna Dalmases també van decantar el punt a favor guanyant 6-3, 3-6, 6-0 a Julia i Ascen Blanco. 

PàdelCat 4a femenina. 
Desplaçament complicat a Corbera amb derrota per 3-0. Les noies Subaru estan en un grup molt complicat i costarà sumar punts!!
Mireia Conde/Antònia Camacho van cedir per un doble 2-6 amb Roser Porta/Estrella Martínez, Cristina Hernández/Raquel Alonso van també perdre el seu punt caient 4-6, 2-6 amb Beatriz Guasch/Mercè Pujol i finalment Lyz Miró/Carme Planell tampoc van sumar cedint 4-6, 2-6 amb Anna Bistuer/Sílvia Morbiducci.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.