15Abril
19 PadelCat Masc 2a Espadel.jpg

Pàdel. Resultats del la jornada dels equips masculins Subaru

Equip federat de 1ª masculina.

El primer equip Subaru segueix en hores baixes i cau a Les Moreres  complicant-se molt a permanència a 1ª. Isidre Marimon/Joan Corcelles va caure 6-7, 2-6 amb els Jaume Mallart, pare i fill, Ramón Gabarró/Carlos Jiménez també va cedir 5-7, 2-6 amb Lluís Piqué/Jordi Martínez i finalment Edgar Valls/Pere Farré tampoc van poder fer res caient per un doble 2-6 amb Jan Mallart/Biaggio Gazzineo.

 

PàdelCat 2a masulina.

Gran victòria del 2on equip Subaru masculí aquest cop per 3-0 contra Espadel. Amb aquest resultat, l’equip pot començar a pujar posicions en la classificació. Isidre Marimón/Xavi Lorente van dominar per un doble 6-2 a David López/Jordi Segarra, Josep Llorach/Lluís Fernández van sumar el segon guanyant 6-4, 6-3 a Joan Puertas/Jesús Gràcia i per acabar Ramón Gabarró/Carlos Jiménez van completar el tercer guanyant Diego Gisbert/Diego Declan per 6-3, 6-1.

Lliga Pàdel +45 Oxford

Després de moltes jornades amb victòria, l’Equip d’Oxford va caure davant 1-2 davant Les Cabanyes en un partit en hi havia la segona posició provisional en joc. Joan Corcelles/Isidre Marimon no van tenir opcions 1-6, 3-6 davant Toni Montfort/T. Cardús, Lluís Fernández/Jordi Carol van empatat guanyant Paco Duque/Pere Gómez 6-2, 6-4 i finalment en el decisiu Jordi Homs/Àngel Solé van caure en un renyit 5-7, 3-6 amb Jordi Rosines/Miquel Esquius.

 

Lliga Pàdel +45 Cambridge

Victòria de l’equip de Cambridge davant Can Busqué per 2-1. J.J. Penedès/Jaume Grané van cedir el primer punt caient amb Fainé/Soler per un renyit 4-6, 6-3, 9-11, Xavi Balp/Andreu Torà no van tenir problemes per dominar per un doble 6-3 a Pijoan/Subirana i finalment el un disputadíssim partit, Joan Corcelles/Jordi Pallarès van sumar el decisiu guanyant Buron /Amat per 5-7, 6-3, 11-9.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.