15Abril
19 Esquaix camp Esp S17 1.jpg

Nacho Fajardo guanya els estatals S17 i el Joel arriba a les semis de l’Open internacional a l’Estival Park

Gran cap de setmana pels jugadors de l’esquaix Igualada distribuïts per Murcia els germans Fajardo, el Joel Jaume a Vilaseca i el seu germà Bernat a Macau (Xina) en una nova prova del circuit professional.

A Murcia el Nacho va completar la trilogia d’estatals guanyant el S17 (Prèviament ho va fer al S13 i S15) i per tant guanyant-se el dret a jugar els europeus.

A semis va tenir el partit més complicat guanyant per 3-1 al murcià Adrián Gracia i a la gran final al Andalús Álvaro Martín per 3-0. La seva germana petita Montse no va tenir gens de sort en el sorteig ja que l’hi va tocar jugar la ronda de quarts amb la Ona Blasco de Lloret, dominadora incontestable de la categoria.

Per la seva banda el Joel va fer un campionat espectacular al complexa Estival Park seu d’un torneig del circuit internacional PSA amb una bona colla de jugadors estrangers de Israel, Argentina, Suïssa, Noruega i Holanda. El Joel va superar en la 1a ronda a Pablo Dolz, a vuitens al Local Nilo Vidal 244 PSA per un renyit 3-2. Finalment semis i també desprès d’un gran partit, va perdre 11-13, 9-11, 16-14, 12-14 davant el madrileny Sergio Garcia, 213 del ranquing mundial i més tard guanyador del torneig.

També a Vilaseca-Salou els igualadins Sergio Rivero i Carles Sánchez va participar en el quadres de qualificació. El Sergio Rivero va cedir amb el Xavi Blasco de Lloret  en el quadre i per llocs va assolir la 14a posició i el Carlos va caure amb el palentí Álvaro Martín i en el quadre per llocs va quedar en 21a posició final.

Mentrestant a uns quants milers de km, el Bernat Jaume va caure la 1a ronda del Macau Open (Xina) amb l’hindú Mahesh Mangaonkar, 62è millor del món per 9-11, 11-9, 8-11, 8-11. Sense posar cap excusa a la derrota, l'anoienc va tornar a tenir problemes amb el seu genoll i això lògicament va condicionar el seu rendiment. Propera estació, Dublín amb un nou PSA 20k i campionats d’Europa per equips a Birmingham (Anglaterra).

 

 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.