01Julio
IMG_3193.jpg

Pàdel. Presentacions dels nous equips Subaru femenins.

Divendres passat, a 43º, tres més que la marca de roba del patrocinador (a 40º grados), és van presentar les noves equipacions de pàdel femení dels equips del club.
L’acte constava de recollir la roba Subaru Spring Summer collection, fer la foto oficial amb el patrocinador Joan Sanjosé Automòbils, un pica-pica i un pou entre totes les participants. 
Nosaltres creiem que guanyem o perdem, el premi a les més guapes, quasi be el tenim assegurat i no volem ni pensar que hagués passat si us presenteu a jugar els play-off amb les de La Llagosta, amb el nou “ajuar de llunes”.
Encara amb la temporada per tancar del tot, en un principi, el club mantindrà els 4 equips que juguen les diferents llligues comarcals, més algun de nou encara per confirmar.
Gràcies a totes per ser-hi presents!!!

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.