FEM PÀDEL

Com molts sabeu, el nostre club, des del 2011, te nova oferta de raqueta amb la construcció i posada en marxa de 3 pistes de pàdel, més 1 de més recent construida el 2017.

L’oportunitat que ens va deixar un espai gran com el del pàrquing amb els seus 1800m2, el convertien en un lloc perfecte per fer el nostre primer gran projecte a l’aire lliure.

Les 4 pistes estan encarades d’est a oest, tot just entrant a l’esquerra del pàrquing i a uns escassos 50m del complex principal.

També hi consta una zona de descans enjardinada de “meeting point” amb WC i un accés a pistes de peus nets, amb bancs i tanques que separen els dos espais; pàdel i pàrquing.

De fet, hem perdut molt poques places, ja que hem guanyat espai cap al talús que toca a la tanca esquerra, lloc on hi ha les pistes (veieu fotos). En total, el pàrquing manté una capacitat d’uns 50 cotxes.

Tots els altres serveis, com dutxes, zona d’aigües, activitats dirigides, sales de fitness, cycling, centre de fisio, esquaix o racket són els mateixos del complex Esquaix Igualada.

Les pistes compleixen amb totes les normatives per poder-hi fer campionats homologats. Seran de vidre de 10mm amb un paviment de gespa artificial de color blau i 3.200w de llum per pista.

Des del tret de sortida tenim 2 instructors titulats per la federació espanyola i catalana a fi de poder oferir qualitat i servei de primer nivell.

Una de les prioritats inicials, ha estat posar en marxa una escola de pàdel per a nens i nenes, així com per a la gent d’or, femenina, mixta i una de tecnificació pels federats. Òbviament organitzem campionats, lligues mensuals i participem activament amb equips federats.

 

Com funcionem?. La idea bàsica ha estat crear una quota RAQUETA al marge de les diferents quotes que ja tenim. aquesta és més assequible, però solament inclou el servei de raqueta (pàdel, esquaix o softracket), més el de dutxes i zona d’aigües.

Els abonats del club que mantinguin les quotes que ja tenen, siguin aquestes bonificades o no, segueixen amb els mateixos preus i per tant del servei de pàdel solament se n’abonarà el preu de la pista, com en el cas de l’esquaix o el racket.

Per conèixer més detalls, has de passar per recepció que és on et podem explicar quines quotes et van més a mida, al marge dels avantatges, promocions o descomptes puntuals.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.