1 abonat, 1 guixeta.

Amb la reforma integral dels vestidors masculins i femenins, teníem molt clar dues coses.
Millorar la seguretat i la comoditat.
Això solament és pot aconseguir d’una forma: 1 abonat, 1 guixeta.

Guixetes tamany gran.

Tots els vestidors tenen guixetes de lloguer.
Disposen de penjadors antirobatori i SOLAMENT són de lloguer PER 1 DIA. Funcionen de forma gratuïta amb 1€ que recuperaràs al marxar. Tothom ha de guardar TOTES les seves pertinències dins d’aquest espai.
Això vol dir que el vestidor quedarà net mentre estàs fent una activitat, facilitant el pas i el camp visual per a tothom.

Guixetes tamany petit.

Aquestes guixetes són de lloguer mensual a 3€ i és un espai d’ús personal. Les mides són indicades per posar-hi un parell de mudes, les xancles, bambes o quelcom per l’asseu personal. Cal que sàpigues, que tenir aquesta taquilla també et dona dret a utilitzar les guixetes grans.

Guixetes per les sabates.

Si no vols posar les teves sabates o bambes dins les guixetes de gran tamany, sempre pots utilitzar les que estan situades sota els bancs (solament vestidors masculins) i tenen la finalitat de mantenir el vestidor lliure de tot el que necessites per fer esport.
Aquestes també són gratuïtes però no estaran tancades sota clau.

Ara be, nosaltres t’aconsellem que utilitzis les guixetes més grans per guardar-ho tot amb absoluta garantia de seguretat.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.