La plaça Major. La joia de la corona...

La nostra sala de fitness podríem dir que és el "centre ciutat" del club. La nostra aposta des de fa molts anys va ser clara: Volem fomentar l'esport des d'una òptica mes moderna als tradicionals gimnasos de musculació.
La nostra idea original ha anat agafant forma i vàrem ser els primers en cultivar el wellness com a forma de vida.
 
Creiem que el temps ens ha donat la raó i estem en el bon camí. Ara, a la nostra sala pots entrenar-te per qualsevol esport. Fàcilment hi trobaràs des de jugadors del primer equip de hockey fins a ciclistes professionals, nedadors, atletes... Però el que més abunda és gent normal que busca millorar el seu estat d'acondicionament físic general.

Just a primers del 2015, vàrem donar un altre pas de gegant. Un gran pas amb l’adquisició de 25 noves maquines cardiovasculars a base de cintes, el·líptiques, bicis i sobretot la revolucionària AMT (el·líptica de pas variable com a producte estrella).
També vàrem completar el reestyling de la sala, amb noves màquines de força i un nou paviment tècnic.
Les noves màquines de cardio són l’últim de l’últim en tecnologia. Totes van equipades amb la plataforma PREVA. Aquesta plataforma incorpora a cada màquina, TV tàctil integrada, connexió a internet per poder navegar, baixar música, consultar correu i una cosa tan simple com carregar el mòbil. Lògicament PREVA té una programació de rutines inacabables.
Al marge de Preva també hem adquirit la llicencia de VITALE per la programació de rutines de tonificació. Totes les màquines de força van equipades amb pantalles on pots consultar les sèries, els kgs, les repeticions i sobretot visualitzar el teu l’exercici en vídeo. També et podràs baixar l’App de PREVA i de VITALE per poder  saber que has de fer o bé consultar la feina feta que tens enregistrada, tant indoor com outdoor.
Però al marge de la tecnologia, sempre hem tingut clar que això ha de anar acompanyat d'un bon equip tècnic. Els nostres tècnics hi son per preparar-te una rutina de treball feta a mida per ordinador i asessorar-te de com funciona la sala per treure-hi el màxim de profit.

 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.