E-Mind es el nostre nou espai destinat a les activitats cos-ment. Situat just davant del club, el seu disseny està pensat per fer-hi les activitats més dolçes i suaus del centre.

El Ioga procedeix d’una tradició antiquíssima que té el seu origen a l’Índia. La paraula ioga ve de l’arrel sànscrita YUG, que vol dir unió, lligam.

Segons “El arbre del Ioga” Iyengar, el defineix com a:
“el camí que cultiva el cos i els sentits, refina la ment, civilitza l‘intel·ligència i descansa dins el nucli central del nostre ésser”.
El ioga del nostre club treballa els principis més bàsics d’aquesta unió cos, ment i respiració. És una practica que incideix en l’actitud postural de cada moviment, coordinats sempre amb la respiració.
El club treballa en varis formats de ioga:
HATA IOGA. El més clàssic del iogues, sempre sota la batuta de la Raida.
VINYASA IOGA i PETITS IOGUIS (Ioga per a infants) amb la Mònica, també formen part del nostre programa de ioga. Per saber-ne més detalls, cal que consultis al rètol adjunt amb tota la graella d'horaris i diferents formats de ioga.
Per horaris de classes, pots contactar amb recepció o bé a: http://trainingymapp.com/webtouch/horario/1281/6 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.