EP o PT és el que coneixem com a Personal Trainer o en impecable català, Entrenador Personal. Una figura cada cop més freqüent per a tots aquells que es volen posar en forma i aprofitar al màxim el seu temps i esforç. L'entrenador personal és una persona qualificada i especialista dins del món de l'esport, la salut i el benestar.

Què és l'entrenament personal?
L'entrenament personal és un servei exclusiu dirigit a satisfer unes necessitats i uns objectius mitjançant l'exercici físic i l'adquisició d'uns hàbits de vida sans.

Tipus de programa:

- Condició física general

- To muscular

- Augmentar o disminuir el pes corporal

- Alt rendiment esportiu

- Recuperació (molèsties d'esquena, espatlla, genoll...) i readaptació esportiva

- Reeducació postural

- Hàbits de vida i benestar

Programes a mida.

La figura de l'EP agafa molta importància tant en les persones que tenen poca experiència en el fitness com en aquelles que volen arribar a uns objectius esportius determinats. I per això necessiten un programa adaptat a les seves necessitats.

Hem de tenir present que entre els 25 i 30 anys, l'home arriba als seus màxims nivells de força, i a partir d'aquesta edat comença una regressió, que es pot alentir amb un bon entrenament de força. Després, a partir dels 45 anys, entrem en un estat de risc cardiovascular mitjà. Per això convé no deixar mai els entrenaments de resistència, com la carrera, la bicicleta, el rem o la màquina el•líptica. A partir dels 50 i cap als 65, el cos ha patit bastant desgast i s'ha d'entrenar i incidir més en aspectes posturals, però sempre sense oblidar els nivells de força, resistència i flexibilitat.

L'entrenador personal: Quelcom més que un expert en l'esport

A més d'optimitzar al màxim el temps que dediquem a fer exercici, t'ajudarà a evitar lesions i et permetrà aconseguir els objectius marcats de forma més ràpida i eficaç.

L'EP és doncs com un entrenador individual? Sí, però hauria de ser quelcom més. És a dir, els clients busquen un gran professional del sector del fitness, i una persona qualificada en l'àmbit de l'entrenament i l'activitat física, que a la vegada tingui una bona capacitat didàctica, psicologia, motivació, capacitat per a les relacions socials i grans virtuts de comunicació i empatia...

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.