Joseph Pilates dona nom a una sèrie d’exercicis de CORE, que són absolutament recomanables i aptes per tothom
La descripció és tant simple com llegir la següent nota escrita per ell mateix:
“Quelcom de cert hi deu haver. Mai una aspirina. Mai una lesió. Tot el país, tot el mon, hauria de fer els meus exercicis. Serien mes feliços”
Joseph Hubertus Pilates, 1964, a l’edat de 86 anys.
I es que Joseph Hubertus Pilates era un ferm defensor de que la musculatura humana tenia que funcionar de la mateixa forma que funciona en els animals.
 
El pilates del club, és treballa bàsicament en 3 formats:
Pilates MAT. Classe en màrfega dirigida de 50´en grups tancats a un màxim de 8 alumnes.
Pilates iniciats. Classe  en màrfega dirigida de 50’ per poblacions iniciades a aquesta activitat i en grups reduïts a 6 persones.
Studio Pilates. Entrenaments personals (EP) amb màquines d’Stott Pilates dirigida per un instructor de forma individual o grup super-reduït.
Per més detalls, com horaris i dies dels diferents Pilates, consulta el programa general d’activitats dirigides o be en la recepció del club.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.