Una escola d'avantguarda: L'escola esportiva

FEM ESQUAIX.

La nostra escola esportiva ha sofert canvis molt importants de funcionament en el transcurs dels últims anys. L'escola d'esquaix, també coneguda com a FEM ESQUAIX, ha anat avançant, ha crescut molt i podem dir que, en aquests moments, és de les millors que hi ha a Catalunya.

Tots els nens i nenes que vénen a la nostra escola es divideixen en diferents grups. Aquests, vindran marcats en funció del seu nivell i això ens permetrà treballar de forma més individual amb cada nen.

Hi haurà cinc grans grups: A, B, C, D i E

  • JÚNIORS-TECNO. Són els júniors federats que juguen com a mínim a la categoria de menors de 13 anys. Aquests nens tindran tres o quatre entrenaments guiats per setmana i estan dins del programa subvencionat de la Federació Catalana (EJEC).
  • NENS TECNO. Els nens que el club determini i que en la seva majoria porten ja uns anys jugant, tindran una atenció més personalitzada amb 1 instructor per pista i tres o quatre vegades per setmana. Tanmateix, el director tècnic de la Federació Catalana, Ivan Flores, ens donarà també un cop de mà tots els dijous amb els nens federats que el club i el mateix tècnic consideri.
  • NENES TECNO. Aquest grup més avançat, ha passat la fase inicial i ja porten uns anys jugant i per tant poden exercitar a pista amb un cert criteri tècnic per millorar i jugar els seus primers campionats federats. Ho faran tres vegades per setmana.
  • INICIACIÓ. Com molt bé la paraula indica, es tracta d'un grup barrejat de nens i nenes que s'inicien dins d'aquest esport. Normalment per edat, encara no juguen campionats però anirem treballant amb ells perquè ho puguin fer en un temps relativament curt. Tots comencen par aquí.
  • JÚNIOR INICIACIÓ. Aquest grup, agafa els ja nois que volen iniciar-se en un nou esport i necessiten del suport d'un tècnic per donar els primers passos.

I dels més ganàpies què? Aquells adults tant nois com noies que vulguin millorar o iniciar-se dins l'esquaix, també tenim un petit raconet per tots ells. Cal consultar la recepció per horaris.

 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.