L’aigua, font de salut i benestar

En els dos vestidors tenim una zona d’aigües individual equipada amb bany de vapor,  spa i sauna.

Bany de vapor

També conegut com a bany turc o terma romana. L'origen d'aquests banys prové de la civilització grega. S'utilitzava, bàsicament com a teràpia en la curació de malalties i l'estimulació de l'organisme; ens cuida, relaxa i recupera el nostre cos.
És un bany agradable per suar, semblant a la sauna, però amb uns factors tèrmics totalment diferents. La temperatura més favorable és de 40 a 45º C i la humitat relativa de l’aire és del 100%. És tracta d'un bany calent i humit on cal que hi hagi sempre vapor.
És especialment recomanat per a malalties de tipus respiratori i articular. També es pot utilitzar com a suport per curar l'insomni, alteracions de la circulació, pell seca, tensió, estrès, asma, bronquitis, reuma...

SPA

Ja se sap que els banys calents i els massatges terapèutics amb rajos d'aire i aigua ofereixen diferents propietats benèfiques. L'spa, també conegut com a jacuzzi o piscina d'hidromassatge, és una mini piscina climatitzada a una temperatura de 36-37º. En el seu interior podem gaudir asseguts en uns bancs anatòmics d'un agradable massatge produït per jets d'aire i bombolles.
Tan senzill com prémer 2 botons:

  • Un botó ens permetrà activar les bombolles.
  • Un altre, els jets d'aire i aigua relaxaran el nostre cos en forma de massatge.

Per estimular la recuperació després d'una lesió o malaltia, o bé per eliminar rigidesa muscular, no hi ha res millor que submergirse en milions de bombolles. Un bany dins aquest recinte doncs, farà que es relaxin els nostres músculs i de pas, ens donarà una agradable sensació de benestar.

Sauna

Són fabricades amb fustes especials que absorbeixen bé el calor i la humitat relativa de l'ambient. A l'interior hi ha bancs a diferents alçades; com que l'aire calent és menys pesat, com més a dalt es col·loqui el saunista, major serà la quantitat de calor rebuda. Els finlandesos ho van adoptar dels seus avantpassats.
S'aconsella, com a mínim, prendre-la dues hores després d'haver menjat. El ritme òptim per a una persona no gaire estressada és d'una sessió a la setmana. És especialment indicada pel reumatisme, l'artritis, la gota, bronquitis, insomni, mala circulació, obesitat, cel·lulitis, esportistes... En canvi no és aconsellable a persones amb problemes de pressió arterial.

 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.