Hola a tots, a partir de ja, obrim el primer box de l’E-Mind dedicat a la fisioteràpia. L’Adrià tindrà cura de vosaltres en el primer mòdul, just entrant a mà dreta de l’E-Mind i al final del missatge us deixem el seu telèfon per si voleu passar per les seves mans.

Li vàrem demanar a l’Adrià una breu introducció de la seva trajectòria i ens deixa aquesta breu descripció:

 El meu nom és Adrià Garriga, treballo com a fisioterapeuta i entrenador personal, encara que aquí, a l’Esquaix Igualada, veureu la meva vessant com a fisioterapeuta.

La meva inquietud pel moviment i l’esport ve ja de petit practicant molts esports, fins que, a l’edat de 14 anys vaig prendre la determinació que volia dedicar-me al tennis de forma professional.

 Finalment aquest somni es va truncar per múltiples lesions que em van impedir seguir intentant-ho... tot i que va ser una de les etapes més dures de la meva vida, mira’t en perspectiva, totes aquelles experiències em van aportar grans lliçons de vida com saber realment que és l’esforç i la cerca dels propis límits (no només en l’àmbit esportiu). 

 Per això, quan vaig començar el grau en fisioteràpia, el meu principal objectiu era aprendre el màxim possible per poder ajudar a la gent a complir el seu somni esportiu. L’objectiu ha anat expandint-se, no només centrant-me en l’àmbit esportiu, sinó també en un ventall molt més gran de gent.

 Això m’ha portat a estudiar, el cos i la ment d’una forma molt més holística, especialitzant-me en biomecànica, dolor miofascial, punció seca, readaptació de lesions,... 

 Després d’aquests 10 anys treballant com a fisioterapeuta en diversos equips i països, vaig afinant quins son els meus objectius en una sessió amb algú. Un dels més rellevants és aportar CONSCIÈNCIA i EMPODERAR a la persona de la seva millora per donar-li AUTONOMIA perquè no depengui d’una altra persona.

Tothom està amb un mateix les 24 hores al dia a diferència del fisioterapeuta que només hi està 1-2 hores a la setmana. 

 Per mi serà un plaer que ens coneguem no només per curació, sinó més important, per prevenció, encara que no sigui gaire usual.

 Per qualsevol cosa que us pugui ajudar, em podeu trucar al 676 185 232.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.