FEM PÀDEL, fem escola infantil...

Si el que vols, és iniciar-te en el món del pàdel, estàs en el lloc indicat.
Tenim una escola esportiva de pàdel per llepar-se els dits.
Tots els nens i nenes es dividiran en dos grans grups. Iniciació i tecnificació.

Iniciació de 6 a 12 anys aprox. Es tracta del grup que just comença a donar les primeres passes en el pàdel i per edat i nivell encara no els permet competir amb altres.
Tot jugant, aprenen els cops més importants del pàdel i treballarem els exercicis bàsics de coordinació i motricitat.

Tecnificació de 10 a 17 anys aprox. Es tracta del grup més avançat amb alguns anys d’escola o raqueta. Aquest grup, ja podrà iniciar-se a jugar campionats o Inter clubs amistosos amb un treball més rigorós tècnicament i físicament.

Material. El club disposa de pales de pàdel per iniciar-se en aquest esport. Però un cop consolidat, t’aconsellem fer ús de l’equipament apropiat.
La pro-shop del club, té ofertes molt raonables a preus preferents per el nens.

Inscripcions.  Tot nen o nena que participi en l’escola de pàdel infantil, cal que ompli la butlleta d’inscripció corresponent acompanyada de l’autorització dels pares.

Horaris: De dilluns a divendres de 17:30-18:30.
Per més detalls, cal contactar en la recepció del club.

 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.