Definitivament no cal tenir 20 anyets per començar un programa d'exercici físic per sentir-se millor. Les persones d'edat avançda presenten una salut i una qualitat de vida millor si es mantenen actives físicament. Des de la millora del to muscular, passant per ser el millor antidepressiu, fins i tot com a prevenció a la invalidesa o la mobilitat, fer una activitat física regular t'ajudarà tenir una qualitat de vida molt superior a la que et pots imaginar.
En definitiva envellir amb més felicitat i qualitat.

El nostre equip tècnic ha preparat un programa de gimnàstica dolç i suau que té com a objectiu bàsic introduir-te dins d'una dinàmica saludable evitant el risc de lesions i sempre tenint en compte qualsevol patologia.

Tots els dies a les 10:30h fem gimnàstica dolça i suau a la sala 1 o sala Spin. També inclou ioga, tai-txí country i pilates.

Sala de fitness: Cada dia de 7:30 a 23:00 programa individual per a la millora de la teva força i capacitat cardiovascular amb els nostres instructors al gimnàs del club.

I per relaxar-te, a la zona d'aigües pots gaudir de la sauna, bany turc i spa.

Per saber l'activitat, la sala, l'instructor i l'hora, així com també els preus, consulteu a la recepció del club.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.