La cuina honesta i generosa és una de les grans virtuts del nostre servei de restaurant. La cuina del mercat ha estat sempre l'aposta dels responsables del restaurant. La temporada marca el baròmetre. La carta és de tall bàsicament mediterrani, amb predomini d'amanides, pasta i peix del dia.

Les racions! Cal que vinguis amb gana! Els preus són moderats i és absolutament recomanable la fideuà dels dijous com també gairebé tots els entrants.
El local és climatitzat i es respira un ambient d'empresa, dinàmic, variat, amb clients habituals del club que aprofiten el break del migdia després d'una activitat física o clients d'empresa ocasionals.
El servei és ràpid i amb un xic de paciència sempre menjaràs. Prova'ns!

 

Pàdel. Servei de snack, tots els DIUMENGES.
Si durant, abans o desprès de fer la partideta dominical vols fer el “vermutillo”, hem obert un mini servei de Snack just al meeting point de les pistes de pàdel.
El servei és molt bàsic, disposa de taules i cadires i te tots els ingredients per fer un mos abans del dinar de diumenge.
Bon profit!!!

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.