La comoditat d’aparcar dins del club

L'ampli pàrquing privat de l'Esquaix Igualada és al carrer Sant Pere Sallavinera, xamfrà amb el carrer Pujalt, a 30 metres del club. Per orientar-vos millor és el perímetre tancat de color gris que hi ha just al costat de la plaça on ens han cosit a "multes".

El nou pàrquing ocupa una superfície de 1.300 m2. Hi ha cabuda per a aproximadament 50 estacionaments sempre que ho fem de forma ordenada. L'horari de servei d'estacionament serà exactament igual a l'horari del club. El pàrquing del clubFora d'aquest horari, el pàrquing no es tancarà però no et podrem atendre en cas d'alguna incidència.

El pàrquing, tancat simplement amb una tanca no estarà pas vigilat físicament, però disposa d'un circuit tancat de vigilancia per TV, té enllumenat elèctric i compleix amb totes les normatives existents. Tot així et recomanem que prenguis les mateixes mesures de seguretat com si aparquessis el teu vehicle al carrer.

La tanca s'obrirà amb un detector de targetes de proximitat, que prèviament has d'adquirir al club. Per a més detalls, consulta a recepció.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.