25Noviembre
19 Esquaidor.jpg

Cursa de l’esquiador 2019, suma i segueix.

No serem ara nosaltres qui anem a descobrir les virtuts de la cursa de l’esquiador...però el cert és que any rere any aquest ja llegendari campionat del món d’Igualada segueix en forma. De passar a ser una prova molt igualadina, ja fa una bona colla d’anys que també n’hi ha d’altres indrets...Això és bo i vol dir que la cursa va arribant a la seva maduresa i s’ha consolidat com a gran festa esportiva que és. Felicitats als de la UEC d’Igualada

Com sempre així ha estat, molts dels qui veniu al nostre centre hi heu aportat un petit gra de sorra participant t’hi. Esportivament parlant també tradicionalment molts de vosaltres hi heu tret molt bons resultats... Aquest any no n’ha estat l’excepció. Amb resultats tant destacables com el del Roger Ferrer putxifv primer absolut en BTT o el Martí Boixadé també primer en BTT però en versió júnior, per no dir el tercer lloc del Zacarías Mudarra en BTT màster 50. Destacadíssim també el segon lloc sènior en trail del Josep Alcalà, la 1a màster 50 en trail de la Pepita Carner o be la 3a posició en màster 30 en BTT de la Mireia Casanellas.

Però tot i que de ben segur ens deixem algun que altre resultat destacadíssim, ens quedem amb els personatges anònims que practiqueu esport com a simples afeccionats i que a la fi ho feu molt al marge de la competició pura i dura.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.