02Diciembre
19 Esquaix PSA Valencia.jpg

Esquaix. El Bernat subcampió del PSA Valencia

Gran rush final de l’igualadí Bernat Jaume, que desprès d’aiixecar el seu tercer PSA a Noruega va quedar subcampió a Valencia d’un PSA10k.

L’anoienc va tenir un quadre complicadíssim des de les primeres rondes i ja en el primer partit, rival perillòs i incòmode davant Mohammad Alsarraj (Jordania), 11/5, 11/7, 8/11, 13/15, 11/8. En el camí cap a semis, de nou rival perillòs i experimentat, el francès Fabian Verseille guanyant-lo per 11-7, 9-11, 11-5, 11-4.

A semis, en un partit agònic de 3-2, 12-10 al tie-break, l’igualadí va dominar l’egipci Ahmed Hosny 107 del ránquing mundial. Però en la final davant santiaguès Carlos Cornes, en un partit enredat, molt tens i sense la frescura dels partits precedents, l’anoienc va cedir per un renyit 11-9, 8-11, 6-11, 8-11. Toca un descans i fer l’últim push de la temporada a Bombay (India).

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.