16Diciembre
19 Guinot Prunera Femení 3ra Les Moreres (2).jpg

Pàdel. Resultats dels 3 equips Subaru femenins

PàdelCat 2a femenina. Derrota a casa de les noies Subaru davant Can Busqué per 0-3.

Elia Soriano/Eva José van perdre el seu partit amb Meri García/Olivia Valls per 4-6, 2-6, Alba Sanou/Xussi Muñoz van cedir amb VBerta Carles/Rosa Porta per 1-6, 2-6 i finalment Antònia Pintí/Laia Aguilera tampoc van poder sumar caient amb Margarida Pintó/Melanie García per 2-6, 4-6.

PàdelCat 3a femenina. 1-2 davant Les Moreres.

Encarna Delgado/Rosa Calvet van perdre per un doble 2-6 amb Ana Ureña/Mercedes Gargallo, unes grans Mar Marimon i Mar Piqué van empatar a 1 desprès de guanyar per un doble 6-2 a Anna Casaus/Antònia Arribas i finalment en el decisiu, les debutants Paula Sanjosé/Mireia Conde no van poder decantar caient per un renyit 4-6, 6-7 amb Sílvia Zambudio/Susanna Borràs

PàdelCat 4a femenina. Després de una ratxa victoriosa que ens ha portat a liderar la categoria, l’equip Subaru de 4ª  va perdre 2-1 en el seu desplaçament a Manresa contra les de CT Manresa.

Cristina Hernández/Raquel Alonso van caure 3-6, 4-6 amb Imma Tatier/Raquel Canudas, Mireia Conde/Elia Barco van suar un important punt guanyant 6-7, 6-3, 6-2 a Aurèlia Pedrós/Alba Pujal, però Paula Sanjosé/Francina Marin van perdre per un doble 3-6 amb Judith Tatier/Rosa Ars.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.