12Abril
15 Slam.jpg

Lligues de Pàdel. Els veterans guanyen i el federat femení perd.

Els veterans segueixen comandant la classificació.

El “joveníssim i prometedor” equip Subaru de veterans que juga la lliga comarcal, segueix comandant a falta de poques jornades la classificació desprès de guanyar a casa 2-1 al CNI Infinit.

Albert Homs/David Jaume van dominar 6-1, 6-2 a Josep Costa/Roger Figuerola, els del CNI van empatar el partit gràcies a la victòria de Carles Lladó/Xavi Linares per 2-6, 3-6, però en el decisiu David Sanuy/Lluís Fernández no van fallar i van donar el punt decisiu guanyant 6-3, 6-0 a Lluís Gou/Miquel Raja.

Aquests 2 puntets ens acosten cada cop més al títol tot i que resten jornades molt decisives de cara al títol. I és que aquests “teenagers”, són de por...

Lliga federada femenina. Derrota a casa amb l’Slam.

El primer equip Subaru femení segueix sense aixecar el cap i va caure derrotat a casa davant l’Slam pàdel de Collbató.

Georgina Carrer/Joana Vilarrubies van començar be el sets però van anar a menys conforme avançava el joc i van caure per un doble 6-2 amb Pili Esteban/Encarna Luque, Alba Sanou/Mireia Homs tampoc van trobar el seu joc caient amb Pati Roura/Laia Pastor per 2-6, 1-6 i finalment Carla Gassó/Marta Hidalgo tampoc van tenir bon dia caient per un doble 6-1 amb Eva Vilalta/Mònica Martínez.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.