20Enero
20 FCP +40 Masc 5B CT San Cugat.jpg

Pàdel. Lligues federada masculina. Victòria i derrota

Lliga federada de 2ª masculina. 

Derrota per 0-3 davant del Pàdel Indoor Berguedà. Tot i que l’equip del Berguedà va líder, els nois Subaru no acaben de despegar.

Joan Albareda/Josep Llorach van cedir 4-6, 3-6 amb Dani Martín/Eric Yuste, Marc Corcelles/Carles Cuñado van forçar el tercer set caient també per 3-6, 6-3, 1-6 amb Jordi Sales/Josep Pujals i finalment David Ribera/Joan Corcelles també van ensopegar 6-7, 3-6 amb Valentí Reguant/Jordi Perarnau.

Lliga federada +40 masculina.

Nova victòria de l’equip Subaru, jugant les instalacions del CTN Sant Cugat. L’equip segueix demostrant que te les opcions intactes per pujar de categoria.

David Sanuy/Josep Costa van dominar 6-3, 6-2 a Miquel Valls/Xavi Raventós, Lluís Fernàndez/Isidre Marimon van sumar el segon per idèntic resultat enfront Joan C. Subirana/Sergi Skydelsky i finalment Ramón Gabarró/Marc Corcelles no van tenir problemes per sumar el tercer 6-4, 6-2 amb Jordi Guix/Xavier Gràcia.

Mentrestant seguim a l'espera de que l'equip de +40, començi el règim quasi be obligat de post-Nadal.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.