27Enero
20 Campionat Esp S19.jpg

Esquaix. Els germans Fajardo guanyen la consolació del S19 a Madrid

No massa sort pels dos germans Fajardo que es van desplaçar a Madrid per jugar els estatals reservats als menors de 19 anys.

El Nacho va guanyar a Carlos Teruel de Madrid en la primera ronda i després va perdre amb Álvaro Gaitán, de Madrid, tercer classificat final. El montbuienc a partir d’aquí va sumar victòries en tots els partits guanyant a Pablo Antolín de Palència, Jorge Carretero també de Palència i Álvaro Martín de Granada.

La Montse tampoc va tenir gaire sort ja que en primera ronda va cedir amb la gallega Martina Flores quinta classificada final guanyant desprès tots els partits.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.