03Febrero
20 FCP +40 Masc Smarfit.jpg

Pàdel. Bona jornada pels equips Subaru del club

Lliga federada 2ª masculina.

El primer equip Subaru del club ha tornat amb energies renovades va aconseguir una victòria per la màxima 3-0 davant de Can Busqué.

Adrià Garriga/Nil Munné van sumar un unt molt important guanyant David Méndez/Xavi Morera 7-6, 6-4, Albert Homs/Marc Corcelles no van tenir problemes per sumar 6-0, 6-2 amb Tardà/Juan i finalment Xavi Lorente/Roger Rosich van dominar 6-3, 7-6 a Dani Muñoz/Sergi Gassó.

 

Lliga federada +40 masculina. Líders en solitari.

En jornada de divendres, nou desplaçament a Terrassa, aquesta cop al club Smartfit i nova victòria 0-3. Inicialment si els nois Subaru fan una bona segona volta, pujar de categoria, no sembla un repte complicat. 

Albert Homs/Àngel Solé van dominar per un doble 6-3 a Jordi Rubio/Antonio Romera, Lluís Fernández/Isidre Marimon van guanyar Lorenzo/Algaba/David Hinojo per 6-4, 6-3 i finalment Carlos Jiménez/Marc Corcelles van donar el tercer punt guanyant 6-2, 6-0 a Jordi Díaz/J.P. Pérez.

 

PàdelCat 3a masculina. 

El tercer equip Subaru ha començat la segona fase perdent casa per 1-2 davant el Pàdel Subirats. Malgrat fer molt bons partits, molts d'ells ajustadíssims a tres sets, el partit es va escapar al final.

Juanjo De Miguel J.M. Pino van cedir Joan Esplugues/P. Griffin per 3-6, 6-4, 3-6, David Hornos/Maurici Palomas van empatar en un igualadíssim 7-5, 4-6, 7-6 amb Xavi Muñoz/Koldo Arana i finalment en el decisiu, Jordi Solé/Pol Palmés van perdre per un doble 4-6 amb David Pardo/Biel Esplugues.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.