03Febrero
c9577e77-14bd-4d77-a731-6667a18cd479.jpg

Esquaix. El Joel Jaume cau a vuitens a Odense (Dinamarca) i l'equip RS-PLASTNET guanya en la la lliga de 1a

Bon resultat del Joel a aquesta ciutat danesa. El nostre jugador tenia poc números per superar la 1a ronda davant el perillós colombià Pipe Herrera i la veritat es que sense fer massa soroll el nostre jugador cada dia és troba més còmode en el circuit PSA certificant el seu passi a vuitens 11-9, 5-11, 11-7, 8-11, 11-4.

Però d’aquí ja no va poder passar als últims 8 millors desprès d’ensopegar amb l’holandès Rosham Baros 124è del ránquing mundial per 5-11, 6-11, 10-12. El Joel continua per això la seva escalada particular en el ránquing mundial, entrant per primer cop en el TOP 230, 229 actualment mentre que el seu germà Bernat és troba situat en el lloc 79 del món.

 

L’equip RS-PLASNET guanya el seu partit de lliga catalana de 1a davant el Trips de Banyoles, actual campió.

Molt bon resultats del nostres jugadors en una nova jornada de lliga jugada al Ciutat Diagonal de Sant Just. Aquesta nova victòria, situa l’equip en els llocs d’honor i amb les seves opcions intactes.

El Joel Jaume va fer un gran resultat guanyant de forma molt convicent 3-0 a la jove promesa canària Ivan Pérez, Nacho Fajardo també va fer un gran resultat guanyant 3-2 a marc Soriano i finalment Carles Sánches va cedir davant l’experiència d’Alex Luque per 3-0.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.