04Febrero
19272485-7de0-41a0-9acf-9d34e4aa81bb.jpg

Pàdel. “Descalabro” en Sant Just

El primer equip Subaru va estar competint a Sant Just en el campionat per equips de Catalunya de 5a categoria.
Be competir és un dir....més aviat vàrem anar a “jugar” una estona i sobretot a sopar.
Això de jugar una estona també és un dir. Alguns van jugar una estoneta, molt estoneta (calculem que a les arques del club li va sortir a uns 2€ minut) i ja havien ventilat el partit quan la majoria encara estava en l’escalfament. 
Resumint... “Hecatombe” total, 0-5 al Baix Llobregat davant l’Alfou Pàdel club i amb la cua entre cames cap a l’Anoia. Sort del bon humor de l’equip i a l’hora del cafè, els capitanos i pesos pesants de l’equip ja estaven fent plans pel de Catalunya de 6a l’any vinent.
Orgullosos de formar part d’aquest equip que entre utilleros, massatgistes, tècnics i ojeadores, érem 13. Ben mirat, potser això, va ser el factor determinant de tanta mala sort!!!
Per acabar...alguns, sense entrar en detalls, van haver de tornar en patinet com a premi al seu espectacular rendiment a pista.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.