10Febrero
46445047_1565120790257496_3779228168557166592_n.jpg

Esquaix. Campionat d'Espanya absolut a Girona

Els dos germans Jaume i els germans Fajardo es van desplaçar al gironí Tipi Park d'Aro de Santa Cristina per jugar els estatals absoluts.

El Joel desprès de superar les dues primeres rondes davant Pablo Dolz 3-1 i Pablo del Rio 3-0 va donar la campanada guanyant a 1/8 de final al valencià Alex Garbi, una de les institucions esquaixtiques del país 1-1 , 8-4 i retirada del jugador ché però ja amb un Joel molt endollat. Finalment la singladura de l’igualadí va acabar a quarts de final desprès d’un completíssim partit davant del nou campió d’Espanya, el vallesà Iker Pajares. Per la seva banda el Bernat va fer un campionat molt irregular i desprès de despatxar els seu partit 3-0 amb el tarragoní Nilo Vidal, va caure de forma inesperada davant el jove canari van Pérez per 3-1. Mentrestant el montbuienc Nacho Fajardo no va poder superar unes duríssimes prèvies caient amb l'Andalús Augusto Ortigosa per 3-0.

Per la seva banda Montse Fajardo, al igual que el Joel va completar un excel·lent campionat passant les dues primeres rondes guanyant a les gallegues Elena Suárez i Laura Valencia i caient amb la també Gallega Icia Rivero. 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.