17Febrero
20 Pàdel Oxford-Cambridge.jpg

Pàdel. Oxford s’endú la regata per 2-1

Són les 9:30h, arriben els dos capitans a Cal Alemany, lloc triat per fer el tradicional esmorzar. Mes regatistes d’Oxford que de Cambridge. Be, de fet, tothom sap que en temes de gorrejar, Oxford sempre han estat especialment bons. 
Oxford ha resolt per la via rapida el primer punt gràcies al Xavi i el Peke sumant en 2 sets davant el J.J i el Xavi. Oxford també ha sumat amb el Joan i el Lluís no sense primer fer una bona suadeta davant la parella Sheriff/Pino qui per cert, debutava en l’equip. 
Finalment Cambridge ha salvat un punt gràcies a la victòria del Josep i el David desprès d’un llarguíssim partit de 3 sets davant l’Albert i l’Isi. 
Resumint...ningu ha acabat content. Oxford perdent un punt que li pot costar molt car i Cambridge s’ha quedat sense poder fer la punyeta al “bons”. Hi hauran més derbis, tranquils!!

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.