24Febrero
20 Esquaix 3a Igda.jpeg

Esquaix. Nil Munné domina la prova del circuit de 3a

El circuit de 3a de la federació catalana va passar per Igualada amb domini local.

L’esmentada final la van jugar l’igualadí Nil Munné i el lleidatà però resident a Igualada Toni Fernández guanyada pel primer per 4-1, 11-4, 11-9, 11-2. Per arribar a la final el Nil va guanyar als igualadins Joan Llorach i Carles Sánchez a quarts i al vallesà Ferran Amaro a semis, mentre que Toni Fernández ho va fer a 1a ronda davant el local Javi Fajardo,  Josep Martínez del St Andreu i Oriol Herrero de Terrassa a semis.

De la resta d’igualadins també cal destacar 7è lloc del Sergio Rivero, el 8è de la Montse Fajardo en gran forma, el 12è lloc del Pau Doncel mentre que el Sergi Rivero jr. i l’Eric Morillas ho va fer en la 16a i 17a posició final. 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.