27Abril
IMG_0899.jpg

Pàdel. Els veterans perden el liderat i les noies és classifiquen per la fase final

El veterans perden el liderat en la lliga comarcal.

Més igualat impossible i caldrà veure que passa en la darrera jornada de lliga entre l’Esquaix Igualada i Tot Pàdel de St. Fruitós, ja que tot dependrà d’aquest partit per saber qui és el nou campió.

En la penúltima jornada, el Subaru va caure 2-1 a Les Moreres.

Joan Corcelles/David Jaume van sumar el punt gràcies a la seva victòria davant Jordi Muntané/J.C. De Carlos per 6-1, 7-6. Però els de Montbui van empatar a 1 gràcies a la treballadíssima victòria en 3 sets de Jaume Mallart/Xavi Valls davant els nostres Pep Ferrer/Albert Homs. En el decisiu, també ajustadíssim partit entre Àngel Solé/Jordi Homs davant Lluís Piqué/J. Bascompte resolt a favors d’aquest últims per 6-4 en el tercer set.

Caldrà veure que passa en el partit decisiu matx del dia 9 de maig.

 

L’equip Subaru federat femení cau amb Indoor pàdel Bages.

Poca sort per les noies Subaru en el seu desplaçament al Bages davant l’Indoor.

Antonia Pintó/Alba Sanou van caure en dos sets davant Eva Real/Nati Dolado, Margot Gumà/Rosa Mas van caure en un renyit partit de 5-7, 4-6 amb Sílvia Prat/Mireia Dobles i finalment Joana Vilarrubies/Mireia Homs no va poder completar el partit degut a una inoportuna lesió.

L’equip del femení de lliga del Baix Llobregat és classifica per la fase final.

Una temporada que anat de menys a més a permés a les nostres noies que juguen la lliga del Baix Llobregat a la classificació pels play-off al títol.

La fase final, amb dies i lloc encara per determinar, hi jugaran els 8 millors equips femenins. 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.