10Mayo
15 final veterans.jpg

Pàdel. Lliga comarcal de veterans, CAMPEONAMOS!!!.

Memorable jornada dels joves i prometedors “catxorros” de l’equip Subaru desprès d’un gran victòria en la finalíssima per 3-0 davant el Tot Pàdel de Sant Fruitós del Bages.
Una gran i impecable tàctica "guardioliana" del sheriff col·locant cada peça al seu lloc, va permetre sumar els 3 punts necessaris per guanyar d'un sol punt la classificació final.
El primer punt va venir de la mà d’uns seriosos Jordi Homs/Àngel Solé guanyant per 6-0, 6-3 a la parella Andreu Moreno/Joan Díaz, la cosa va seguir i Pep Ferrer/Lluís Fernàndez van patir solament en el primer set per donar la victòria parcial per 7-6, 6-2 dominant Albert Lahoz/Cresenci Casals. Però els nostres necessitaven el tercer punt per desfer l’empat existent i per tant superar als del Bages i així va ser. Albert Homs/David Jaume van resoldre davant Mario Putellas/Miquel Martínez en un llarguíssim i dur partit guanyat per 5-7, 7-6, 6-2.
2 títols en 3 anys no està gens malament i la veritat, l’ambient del dissabte, va ser immillorable. Felicitats a tot l’equip sense cap excepció.
Al marge del triomf dels “teenagers”, el dissabte va ser una molt bona jornada en general plena de partits i de resultats diferents. Et donarem detalls en propers posts.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.