10Mayo
15 Sallent.jpg

Pàdel. El A i el B SUBARU guanyen en seus partits en la Lliga masculina federada.

Molt bona jornada dels dos equips Subaru que juguen la lliga federada. El Suabru A va dominar per 3-0 al Tot Pàdel de Sant Fruitós i el B va guanyar a domicili al Indoor Pàdel Bages de Sallent.
El A va completar un partit molt seriós davant els B de de Sant Fruitós. Van obrir foc Mito Campins/Isidre Marimon guanyant amb contundència a 6-1, 6-3 a Aleix Arrufat/Xavi Morales. Bernat Solé/Roger Rosich van també sumar 7-6, 6-4 davant J. Jiménez/R. Moteso i finalment Albert Homs/David Jaume van donar el tercer guanyant a Marc Santaularia/Andreu Moreno per 3-6, 6-3, 6-4.
El segon equip també va passar amb notable a Sallent. Les coses no van començar gaire be ja que David Sanuy/Àngel Solé van cedir 6-0, 6-2 amb Ivan Puigdellivol/Jordi Masfret, però uns fiables Jordi Carol/Martí Mas van empatar guanyant 6-3, 6-4 a Joan Gavilan/Dani Treserras. Finalment uns grans Joan Albareda/Lluís Fernàndez, van donar la victòria guanyant Xavi Vilardell/Pedro Gonzalez.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.