11Mayo
15 Can Busque i St Andreu.jpg

Pàdel femení. Doble derrota en la lliga federada i fase final del Baix Llobregat.

Les noies Subaru que de forma molt brillant és van classificar per jugar la fase final de la lliga del Baix Llobregat van caure 3-0 a Sant Andreu de la Barca.

Dolors Mallofré/Marta Hidalgo van ensopegar 6-4, 6-2 amb Bibiana Bocciá/Sandra Lopez, Xussi Muñoz/Joanna Vilarrubies tampoc van tenir opcions caient 6-3, 6-1 amb Minerva Pérez/Sàvia Aranda i finalment Cristina Ferrer/Carme Expósito també van caure 6-1, 6-2 amb Laura Amigó/Erica Peláez.

En la lliga federada, derrota per 2-1 en el derbi local davant Can Busqué.

Antònia Pintó/Rosa Riba van caure amb les experimentades Floren Stosslein/Meri Garcia per 6-1, 6-2, però Francina Olaria/Marta Hidalgo van empatar el partit desprès de guanyar per un doble 6-1 a Cristina Borràs/Mireia Cortasa, però finalment en el decisiu Rosa Mas/Dolors Mallofré no van poder fer res davant Gloria Ferré/Margarida Pintó perdent en dos sets.

Un puntet, sempre és un puntet i més pel nostre primer equip federat, que porta una campanya molt irregular i plena de “girls” que en molts casos porten poc més d’un any jugant.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.