11Mayo
15 Circuit1.jpg

Esquaix. És va escapar el doblet en el circuit infantil i veterans a Igualada.

Els més joves i els més grans van passar dissabte passat per igualada amb la celebració d’una nova prova del circuit català sub 11 i sub 15 i veterans +35 i +45.

Sens dubte el més destacable entre els molts igualadins participants van ser els dos subcampionats del dos germans Fajardo, el Nacho a sub 15 perdent la final davant Pol Rami per 3-0 i la seva germana Montse, que va perdre la final amb la gironina de Lloret Ona Blasco en un igualat 3-1. També bon paper el del veterà Sergi Rivero caient a semis de +35 davant el més tard campió Edu Nadal i el quart lloc del Nil Aguilera en sub 11 i cinquè de la Laia Sanuy en sub 15, prova aquesta dominada per 3 jugadores del Triops de Banyoles. Els campions en la resta de categories van ser Philip Georgiev de Sant Just en sub 11 i Lluis Vilalta de Sabadell en +45.

Ariadna Lladó, Bruna Faltré, Roc Ros, Sergi Noguera, Marc Faltré, Jordi Colom, Arnau Claramunt, Pau Jaume Aguilar, Pau Doncel, Nil Aguilera, Jofre Barrufet, Jan Beumela, Guillem Fusté i el ja veterà Carles Sánchez ens van representar d’allò més be, amb diferent sort.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.