22Junio
15 Sta Cristina 13 i 15.JPG

Esquaix. El Bernat semifinalista del PSA de Santa Cristina i els germans Fajardo guanyen en categoria júnior. Clicka per detalls.

Molt bon resultat global del joves jugadors del club que es van desplaçar a Santa Cristina d’Aro per jugar una prova del circuit PSA i una del circuit júnior de la federació.
Els germans Jaume i el germans Fajardo hi van ser presents amb diferent sort.
En el quadre puntuable pel circuit mundial, El Bernat Jaume va assolir les semis desprès de superar la 1a ronda i a quarts al 4 de Catalunya Dani Pascual per 11-7, 11-3, 11-5. A semis va ensopegar davant Edmon Lopez que ja es troba en el TOP 160 del món per 10-12, 13-11, 4-11, 4-11. El nostre jove jugador va desaprofitar un 10-6 a favor en el primer joc.
El Joel Jaume per la seva part va veure a 1a ronda del quadre amb el gironí Xavi Blasco per 3-0 i va caure a semis de consolació davant el tarragoní Nilo Vildal.
Quan al germans Fajardo val a dir el excel·lent resultat de la petita Montse que va guanyar en la categoria sub 13 guanyant per primer cop a la gironina de Lloret Ona Blasco.
El seu germà gran va guanyar amb solvència la categoria de sub 13 i fou tercer a S17. El Javi Fajardo per la seva part, va ser cinquè sub 17.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.