05Octubre
15 Olesa a casa.JPG

Pàdel. Mala jornada de lliga pels equips Subaru.

Fluixet cap de setmana pels 3 equips federats de l’Esquaix Igualada. El primer equip va ensopegar 2-1 i el B i les noies van caure 3-0.
Davant els del Bages, Mito Campins/Roger Rosich van donar compte per un doble 6-2 de Abraham Alonso/Jordi Bubé. Les coses és van complicar amb la ajustada derrota de Marc Corcelles/Bernat Solé 4-6, 5-7 davant Rafa Cobos/Carles Torra i finalment en el decisiu Quim Aribau/Josep Llorach van cedir en un renyit partit amb Marc Martí/Víctor Pérez per 6-4, 2-6, 3-6.
El segon equip van encaixar una derrota dolorosa davant el CT Torelló un dels grans aspirants al ascens.
Els tres equips van caure en dos sets, David Sanuy/Agustí Homs davant Oscar Pérez/Albert Salumí, Àngel Solé/Santi Aizcorbe amb S. Minguet/S. Zapata i finalment Joan Albareda/Lluís Fernàndez amb Marc Camprubí/Frank Sánchez.
Les noies Subaru tampoc van tenir cap opció amb l’Olesa, equip amb una llarga tradició de pàdel.
Fabiana Spik/Mònica Odena van caure amb dos sets davant Anna Domingo/C. Moriana, Marta Hidalgo/Elia Soriano també ho van fer amb Noelia Mancebo/Leticia Cid i finalment Margot Gumà/Joanna Vilarruibes van tenir igual sort amb Eva Mancebo/Montse Vargas.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.