30Mayo
IMG_5190.JPG

Esquaix. Quatre anoiencs al Open Anyòs d’Andorra

El centre Esportiu Anyòs d’Andorra va ser escenari d’una prova del circuit català de 1a i 3a categoria. Els germans Jaume, Sergio Rivero i Carles Sánchez s’hi van desplaçar per jugar-hi.

De tots ells, el Bernat Jaume va quedar sots campió de 1a perdent la final davant el seu gran rival Iker Pajares per 3-1. Prèviament a quarts de final, va dominar 3-0 al holandès Tess Jutte i a semis, va resoldre un partit molt complicat guanyant a Dani Pascual per 3-2.

L’altre Jaume, el Joel, va caure 3-2 en la 1a ronda de 1a categoria davant Xavi Blasco de Lloret. A consolació van ensopegar també 3-2 amb l’andorrà Santi Bos.

A 3a categoria mala sort pels anoiencs. Sergio Rivero va caure a 1a ronda davant l’andorrà Adlane Lounes per 3-1. A consolació, van ser eliminat per el també andorrà Eduard Pubill per idèntic resultat. Carles Sánchez en canvi, va poder superar la 1a ronda guanyant 3-1 a Nico Nuevo però va caure a quarts de final davant el gironí de Banyoles Joan Vidal per 3-1.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.