11Julio
16 4rts de  Final PadelCat Fem 2na.jpg

Pàdel. A semis de la lliga PàdelCat de 2a femenina!!!

 

Les noies de l'Equip Subaru Femení A, ja estan a Semis !!!.

Aquest cop es jugaven l’eliminatòria de quarts de final contra el C.T. Piera.


Sota un sol de justícia, en el primer partit, la Carla Gassó i la Marta Hidalgo, van guanyar un partit que es va complicar força al segon set però que finalment va caure del nostre costat, contra Neus Bosch

i Mar Gómez.

En el segon partit, la Susanna Campo i la Mònica Odena, tot i lluitant molt, no van poder finalment guanyar un partit molt ben jugat per part de Judit Gustems i Irene Algarra,

D’aquesta forma les Pierenques deixaven momentàniament la eliminatòria empatada.

En el tercer i definitiu partit, l’Àntonia Pintó i l’Elia Soriano van guanyar un partit també molt disputat, contra Montse Pedrola i Cristina López, on la calor va ser protagonista.

D’aquesta manera l’Esquaix Igualada es planta a Semifinals de la Lliga PadelCat, que es jugaran aquesta propera setmana i que encara estem pendents de saber la seu i el contrincant que ens espera !! 

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.