25Julio
FullSizeRender.jpg

Pàdel. Benvingut John Lopez!, benvingut Carles!.

Noves incorporacions de la secció de pàdel del club pel setembre. 
De sobres conegut dins del món del pàdel, el charrua John Lopez, va ser uns dels grans impulsors del pàdel a l’Anoia. Amb aquest fitxatge, el club passarà a tenir 3 “pros” més un júnior de suport per les escoles infantils.
A nivell tècnic, l’Àngel seguirà coordinant el pàdel femení i les escoles infantils i el Mito seguirà com a responsable del 1er equip federat i professor dels caps de setmana.
El John amb una dilatada experiència professional de 25 anys a les seves espatlles, és jugador internacional de la celeste, professor titulat per la federació espanyola de pàdel i també també preparador físic de la mateixa. 
Estem segurs que la nova aposta del club amb aquest trio, ens ajudarà a donar un pas més cap una millora de servei i professionalitat.
El John s’incorporarà al club a primers de setembre i sota la seva responsabilitat també hi haurà l’escola infantil i júnior del club, així com també de classes particulars.
Carles Costa també amb un peu dins del club. Ja que hem parlat d’escoles infantils, el Carles Costa serà en nostre tercer home en aquest apartat.
Titulat per la federació catalana, el Carles també aportarà a nivell tècnic els entrenaments per les escoles infantils del club. 
Actualment el Carles és troba en el TOP 10 del ránquing junior català.
Molta sort a tots dos....

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.