19Septiembre
16 Santiago S13.JPG

Esquaix. Bernat Jaume guanya la copa Federació i el Nil Aguilera acaricia el pòdium de S13 a Santiago.

El andoienc Bernat Jaume va guanyar el dissabte la copa Federació 2016 jugada al GEiEG de Girona. 
El jove igualadí de 20 anys, cap de sèrie 2 del torneig va dominar tots els seus compromisos per 3-0, primer a Marc Pedrós a vuitens, Alex Luque a quarts, a semis a Nilo Vidal i a la final al barceloní Dani Pascual.
Els altres igualadins participants no van tenir gaire sort i el Joel Jaume va caure davant Richard Wiliams a vuitens, el Nil Munné ho va fer amb la Marta Latorre a les rondes de qualificació i el Carles Sánchez desprès de passar ronda en el quadre de 3a categoria davant Celine Valle, va caure davant Josep Bou.
El Bernat es troba en plena fase final de la pre-temporada i debuta a primers d’octubre a Teheran en una prova del circuit PSA a la capital iraniana. L’octubre serà dens, jugant a Gijón a la Copa d’Espanya, desprès França per jugar 2 jornades de la Nationale1 d’aquest país, seguirà amb el campionat del Món absolut a El Caire, Egipte i finalitzarà a Tel-aviv en una nova prova del circuit PSA.

Nil Aguilera acaricia el pòdium de S13 a Santiago.
Boníssim resultat del jove Nil Aguilera que es va desplaçar a Santiago per jugar la copa d’Espanya S13.
El Nil va passar la 1a ronda a costa de Mario Pedrosa, desprès es va desfer de Breixo Muinos, però a semis va ensopegar davant el guanyador del torneig el gallec, Cristian Domínguez. Per tercer i quart lloc van caure amb el búlgar resident a Barcelona Phillipe Georgiev.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.