27Septiembre
7 octubre Pel Facebook.jpg

Festa 30 anys... el proper divendres 7 d'octubre

El divendres 23 vàrem tenir una de les sotragades més grans de la nostra trajectòria. Si bé la resposta de tots els qui vàreu venir va ser senzillament espectacular, no és menys cert que tot l'equip està molt fomut i decebut. Però si alguna virtut ens queda d'aquesta gran decepció, és que ens hem d'aixecar i...ens aixecarem...les vegades que siguin necessàries.
No ens rendirem mai, perquè seguim creient el mateix.
El proper divendres 7 d'octubre, hem decidit tornar-ho a intentar a la mateixa hora, el mateix programa, al mateix pàrquing, les mateixes il·lusions, el mateix compromís i amb les mateixes ganes.
No ens fallis, perquè no ens ho mereixem!!!!!
Tema entrades, has de venir a recollir l'entrada nova i ens has de portar la vella. Si la vella ja no la tens, vine a recepció i t'explicarem què farem.
No et pensis pas que et quedaràs sense la nostra festa!!!
Gràcies a tots per la gran resposta del divendres!!!

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.