03Enero
IMG_0527.JPG

Pàdel. Victòria dels veterans a la pista i a la taula.

La Llacuna, sens dubte, uns dels pobles més encantadors de la comarca, va ser escenari del partit de lliga comarcal que teníem atraçat. La eliminatòria va començar més d’hora que de costum ja que primer i això ja és tradició, hi va haver jornada gastronòmica i de shopping. En aquestes dues activitats, la victòria de l’equip visitant en aquest cas el nostre de Subaru, va ser aclaparadora.
A pistes la cosa va anar més justeta i tot i la victòria aparentment còmode per 0-3, tots els partits van anar frec a frec.
El primer a entrar a pista van ser el Joan Llorach i el flamant fitxatge d´hivern Jaume Grané que desprès d’un primer set molt complicat van aixecar un 5-1 en contra per remuntar a Beni Cachá/Joan Mínguez per 7-5, 6-2. Els dos partits restants van ser llargs i molt igualats però també resolts a favors dels Subaru gràcies a les victòries de Jordi Homs/Àngel Solé davant Alfons Saumell/Carles Galan 3-6, 6-4, 6-4 i la no menys ajustada victòria de Lluís Fernàndez/David Jaume per 4-6, 6-0, 7-5 davant Miquel Grau/Manel Vidal.
3 punts d’or, que situen al nostre equip al capdavant de la classificació provisional.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.