14Noviembre
16 Cube 1.JPG

Lliga Pàdel +45. Oxford i Cambridge ensopeguen tots dos per 2-1

Derrota fora del Subaru Oxford 2-1 davant l’Slampadel de Collbató
Res vàren poder fer els nostres, davant un dels nou vinguts a la Lliga +45 comarcal.
Isidre Marimon/Gabi Bonet no van poder fer res i van caure per un doble 6-1 davant Alex Balarguero/Pep Vinyal, Pepe Ferrer/David Sanuy van empatar a 1 guanyant 6-4, 6-3 a Joan Company/Jordi Sagués però finalment Agustí Homs/Joan Llorach van caure en el decisiu amb Jose Mena/Esteve Genís 6-2, 6-3.
El Subaru Cambridge va caure a casa 1-2 amb el CUBE de Manresa.
Jordi De Belza/Jaume Grané van caure 2-6, 3-6 amb Xevi Costa/F. Jiménez, el de l’anoia van empatar el partit amb la victoria de J. Figuerola/Xavi Balp 7-5, 6-0 davant Toni Matínez/Alfons Ruiz, però en el partit que desfeia l’empat el nostres Santi Aizcorbe/Jordi Ferrer van cedir davant Sebas Florensa/Vicenç Santcliment per 3-6, 4-6. Algú no és menjarà els turrons per Nadal.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.