30Noviembre
Nutri.JPG

Nutrisport, presentació de nous productes


Aquesta casa tant fiable és la que ens subministra tota la suplementació dietètica. Barretes energètiques, proteiques, crema-greixos, begudes isotòniques, poli-vitamínics, creatines... 
Entre una casa km0 amb nom i cognoms i fet aquí amb rigor o be una compra a cegues per internet, nosaltres ho tenim molt clar. 
El passat dilluns dia 28, el Joan i el Josep, dos dels tècnics d’aquesta marca, ens va presentar les últimes novetats d’aquesta marca d’Argentona.
Nous productes, que van des de farines naturals, noves barretes, recuperadors musculars i articulars o be una línia de productes per a vegans. En resum, nous i innovadors reptes empresarials per una marca de prestigi internacional.
Els productes Nutrisport, els tens disponibles a la màquina de vending del club en format d’una dosi i a la sala de fitness per compres en format més gran. El nostre equip tècnic de la sala et pot ajudar a triar, sempre en funció de les teves necessitats.
Ja que parlem de nutrició, et recordem que tenim consulta de dietista amb la Maria Gil, tots els dilluns: http://www.squashigualada.com/dietetica.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.