18Enero
15StAndreu22.JPG

Esquaix. Lliga catalana de 1a. Cara i creu per l’equip Radio Sala en la 3a jornada de lliga.

La tercera jornada de lliga catalana celebrada al CN St. Andreu es va saldar amb una victòria davant el Nick de Barcelona i una derrota amb el Malibú de Sabadell.
En la jornada de matí, va obrir partit el Joel Jaume davant l’Enric Creus. El anoienc desprès de la parada de Nadal va tenir les seves opcions però va acabar cedint per un disputat 3-1. Per la seva part, el Bernat Jaume que es troba en plena pretemporada i feia més un mes i mig que no competia, va perdre amb el Iker Pajares per 9-11, 8-11, 10-12 en un partit molt igualat, que podria perfectament haver acabat molt diferent. Finalment Nasi Herms no va poder sumar caient amb Victor Montserrat per 4-11, 4-11, 7-11.
A nivell femení, cada equip ha de presentar per normativa una noia, de moment, fora de competició. Per la part igualadina hi ha ser present la joveníssima Mar Aguirre caient amb la Maria Pajares per 8-11, 2-11, 6-11.
En la sessió de tarda, Joel Jaume, va ensopegar davant Dani Ramírez 10-12, 7-11, 14-12, 4-11, però el seu germà petit Bernat Jaume va guanyar al gallec resident a Valencia, Victor Reguera per 11-3, 11-3, 11-7. Finalment Nasi Herms va donar la victòria al nostre equip guanyant Dani Quian 10-12, 11-5, 11-5, 11-3.
Mar Aguirre va fer un notable partit davant Núria Pacheco caient en un igualadíssim partit de 5 jocs i cedint en el decisiu per 11-8.
De moment, l’equip Radio Sala es troba en cinquena posició, en zona de play-off  però amb un calendari dur per endavant.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.