06Febrero
17 Esquaix llia cat Igda.JPG

Esquaix. L’equip RS-PLASNET de 1a categoria suma 5 de 6 punts possibles

Excel·lent jornada de lliga per l’equip RS-PLASTNET davant el Nick Sports de Barcelona pel matí i CT Sabadell per la tarda.
En la jornada del matí victòria de Nil Munné davant Pol Rami per 3-0, Bernat Jaume també va sumar guanyant en 3 sets a Dani Ramírez i finalment un fiable Joel Jaume va donar el tercer punt dominant per 3-0 al David Febrer.
Per la tarda, gran victòria davant el Tennis Sabadell per 2-1. Nil Munné va tenir a tocar la victòria amb 4 boles de partit però finalment va cedir davant Eric Zabalbeascoa per 13-11 en el cinquè. Un Bernat molt endollat va dominar 11-7, 11-5, 11-4 a Richard Williams i finalment de nou Joel Jaume va donar el punt decisiu guanyant 11-9, 11-9, 8-11, 11-9 a Marc Bieto.
Aquest resultat, acosta al igualadins a la zona de play-off amb 7 punts, els mateixos que el Triops de Banyoles i a dos punts dels tercers, el Tennis Sabadell.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.